Skip to content

D.N.R.T. 9 september 2012

Pascal en John hebben op 9 september zowel een gewone als een 1 uursrace gereden. John had niet getraind en gekwalificeerd (te vroeg naar zijn zin) en moest op het moment dat hij aankwam direct in zijn racewagen plaatsnemen om de eerste race te beginnen. De auto was al helemaal door Pascal klaargemaakt en hij kon dus meteen aan de bak. Dus van het straattempo overschakelen naar het racetempo. Pascal had zich gekwalificeerd voor de 5e plaats. John mocht dus achteraan starten.

 10 juni 2012 140 20120614 1467624502pascal laan

Pascal werd bij race 1 op plaats 5 afgevlagd en John op plaats 8 in hun klasse.

Bij de 1 uursrace is de auto van Pascal, bereden door Patrick Verkerk, niet gefinished. Was eigenlijk een testrace i.v.m. het 4.500 toerenspook.

Bij de 1 uursrace heeft John na een halfuur het stuur overgegeven aan Pascal, die het 2e gedeelte na de rijderswissel heeft gereden.

John-Pascal met de auto van John werden afgevlagd op de 6e plaats.

Pascal was helemaal niet tevreden met zijn auto en het bleek dat zijn motormanagement een probleem heeft bij 4.500 toeren. Auto mee naar Aalsmeer om dit probleem op te lossen. John had een probleem met het remmen (trok naar rechts) en deze auto ook mee naar Aalsmeer.

Toch een mooie dag gehad en volgende keer zeker wat Pascal betreft maar meer succes.

De volgende races zijn op 29 september.